marți, 26 aprilie 2016


Calculator rata lunara, DAE si grafic de rambursare

Acest calculator genereaza dobanda anuala efectiva (DAE) si graficul de rambursare la un credit, in functie de datele introduse de utilizator. Rezultatele simuleaza graficele furnizate de banci in contractele de credit.
VALOAREA CREDITULUI:
PERIOADA DE RAMBURSARE:
  ani
RATA DOBANZII:
  %
TIP DOBANDA:
fixa 2 ani
DOBANDA ULTERIOARA (standard):
  %
COMISION DE ACORDARE:
  %
platit la acordare
ALTE COMISIOANE LA ACORDARE (suma fixa):
COMISION LUNAR:
% sold
COMISION ANUAL:
% sold
DAE10,48 %
SUMA DE RAMBURSAT22 149,56
COMISIOANE LA ACORDARE0,0
 
 

2 comentarii:

 1. Buna,
  Sunt Episcopul T.D Jakes, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa:
  (bishopjakesloancompany@gmail.com)

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna,
  Sunt Dr. Ben Peterson, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ești în nici un fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut de consolidare a datoriei, la o rată de 2% construcție, credit imobiliar, refinanța, personal, scop de afaceri sau bani de urgență? Ești un om de afaceri sau femeile care se gândesc extinderea dvs. de afaceri, oferind de împrumuturi de orice tip. Daca sunteti interesati sa ne contactati astăzi prin (24hoursloanservices@gmail.com)

  RăspundețiȘtergere